Cetati in Moldova | CasaMare
  • ban 4

  • ban 4

  • ban 4

Cetati in Moldova

CATEGORII:

Cetatea Soroca este unicul monument al epocii medievale din spaţiul pruto-nistrean, care s-a păstrat aproape integral.

Cetatea Bender sau cetatea Tighina este una dintre cele mai vechi cetăți de pe teritoriul Moldovei. Construcția cetății a fost încredințată arhitectului turc în anul 1538.

Cetatea Orheiului este una din cele mai importante fortificaţii la hotarul de est al Moldovei. Datează din anii 60 ai sec.al XV-lea, devenită reședința de atunci a pârcălabului de Orhei.

Bender-ul este considerat unul dintre cele mai vechi oraşe din Moldova. Oficial, el are mai mult de 595 de ani, de la prima menţionare din hrisovul domnitorului Alexandru cel Bun. 

 

Dacă doriți să auzi strigătul îndepărtat al Evului Mediu, să inspirați mirosul antichității, să încercați să atingeți viața strămoșilor noștri, să vă imaginați cavaleri, ce luptă pentru onoarea unei doamne sau pentru o femeie frumoasă, învârtindu-vă în dans la o sărbătoare în cinstea victoriei – atunci Cetati in Moldova vă va oferi așa ocazie. În principalele Cetati in Moldova - Bender, Tiraspol, Soroca, Geto-dacă - Cetati in Moldova, vă puteți scufunda în vremurile lui Ștefan cel Mare și să cercetați uneltele de uz vechi, ale sistemelor de apărare și armele.
Aspectul pitoresc, care este deschis din cele mai înalte puncte ale cetatilor, vă permite să vă relaxați și să obțineți o mulțime de satisfacții lângă Cetati in Moldova.

CASAMARE va organiza o excursie de neuitat la Cetati in Moldova.

Puteți să comandați o excursie la Cetati in Moldova on-line și la telefonul: +373 (67) 72-22-22.