Beciurile Purcari - Moldova | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Beciurile Purcari

Beciurile Purcari și-au început existența prin faptul că proprietarul lor iubea foarte mult să participe la diverse concursuri internaționale de vinuri.

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

Astfel, el a colectat o colecție incredibilă de vinuri de elită. Aceste băuturi nobile sunt păstrate în beciurile moșiei Beciurile Purcari, iar unele dintre ele sunt atât de vechi, încât datează din 1948. În galeriile moșiei sunt expuse cele mai bune tipuri de vinuri de marca locală "Purcari".

CASAMARE vă propune să savurați gustul " Legendei turnate în sticlă ", să treceți prin galeriile conacului, ce amintește un palat, al cărui ansamblu arhitectural are un stil francez.

Cândva, pe teritoriul Beciurile Purcari a fost Mănăstirea Afono-Zagraf. Dar mănăstirea a fost abandonată de către călugări, pământul a fost cumpărat, și în 1827 aici a apărut un conac. Clădirile vechi fascinează vizitatorii cu arhitectura lor, săli mari de degustare, ecouri complete, beciuri înguste întunecate, metode moderne de producere a vinului, de păstrare și maturare, toate împreunate în conacul Beciurile Purcari. La sosire, puteți lua masa într-un restaurant realizat superb, urmărind totodată butoaiele mari din stejar franceze, în care chiar acum sunt păstrate cele mai bune feluri de vin Beciurile Purcari, pe care le puteți degusta chiar la fața locului.

Printre acestea se numără și renumitele, ca "Negru" și "Roșu de Beciurile Purcari".

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu