Beciurile Chateau Vartely - Orhei | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Beciurile Chateau Vartely

Compania "Chateau Vartely" este un producător de vinuri de înaltă calitate din cele mai bune specii de struguri, cultivate în zonele centrale şi sudice ale ţării - Beciurile Chateau Vartely.

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

Beciurile Chateau Vartely:
or. Orhei, str. Eliberării 170/B.  
Distanța: 45 km la nord de or. Chişinău

"Chateau" în lexicul actualilor francezi, care se ocupă de producerea vinului, este un teritoriu pe care un singur proprietar înfăptuieşte toate etapele de producere al vinului – de la cultivarea strugurilor, pînă la îmbuteliere. Compania «Beciurile Chateau Vartely» este bucuroasă de fiecare persoană care vine pe îndinderile sale, puteți simți gustul sărbătorii, degustând vinurile faimoase și bucurându-vă de notele delicate ale băuturilor zeilor.

Și asta înseamnă, că oricine dorește să găsească cel mai preferat fel de vin, doar în Moldova, vinurile nu se repetă niciodată. Amatorii vor putea cunoaște vinuri minunate care pot fi caracterizate prin cuvintele "savoare" și "suplețe" prin analogia dansurilor moldovenești. Anume această țară, nu întâmplător, are forma unui strugure de poamă și o veți putea aprecia după merit. La fabricarea vinurilor Beciurile Chateau Vartely se utilizează echipamente de înaltă tehnologie din Germania și Italia: ENOS, Enomet, ATI, BEGEROW, Enopieve, GAI. Testate în timp soiurile de struguri din Europa, care sunt acum utilizate, au determinat setul de vinuri în sortiment:

Vinurile roșii seci: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir; Albe seci și demiseci: Chardonnay, Pinot Gris, Traminer, Sauvignon; Dulci: Muscat, Cabernet Sauvignon; "Chateau Vartely" SRL deţine propria sa casă comercială aparte "Beciurile Chateau Vartely" în Moscova (Rusia). În obligațiile sale intră o gamă largă de sarcini. Și anume atât căutarea persoanelor interesate în Rusia, cît și relațiile publice (PR), promovând imediat întregul brand.

Este evaluarea cerințelor și ofertelor pieței, întreaga activitate până la vânzare, monitorizarea calității produselor direct pe linia fabricii Beciurile Chateau Vartely, precum și toate acțiunile pe Rusia.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu