Vinarii in Moldova | CasaMare

Vinarii in Moldova

CATEGORII:

Beciurile Cricova este cel mai popular loc unde merg îndată turiștii și ospeții veniți ai Moldovei. Acolo este amplasată o imensă Colecție Națională de Vinuri și săli mari de degustare.

Beciurile Purcari și-au început existența prin faptul că proprietarul lor iubea foarte mult să participe la diverse concursuri internaționale de vinuri.

Unul dintre cei mai buni producători de vinuri din Moldova este considerat "Beciurile Milestii Mici". Anume acest brand este ales de către cei mai celebri oameni de stat și de cultură.

În inima Moldovei, se află renumitul "Chateau Cojușna". Vă invităm aici să descoperiți tainele procesului de producere a vinurilor și divinurilor, precum și să admirați frumusețea beciurilor în care se păstrează colecțiile celor mai renumite vinuri produse de „MIGDAL-P” S.A.

Compania "Chateau Vartely" este un producător de vinuri de înaltă calitate din cele mai bune specii de struguri, cultivate în zonele centrale şi sudice ale ţării - Beciurile Chateau Vartely.

Pivnițele Beciurile Branesti reprezintă una din cele mai mari vinării și combinate de vinificatie din Republică. Sunt situate într-o zonă frumoasă de padure, pe coasta Orheiului Vechi. Pivnițele se întind pe o distanță de 58 km la o adîncime de 60 m sub pămînt și au o suprafață de 75 ha. 

 

Vinarii in Moldova - una dintre obiectivele sale turistice principale, mândria națională și aproape un simbol al turismului în Moldova.
Turistul, ce a venit în Moldova, dar nu a vizitat vinăriile, se consideră că călătoria sa a fost incompletă și neterminată. Să călătorești prin Moldova și să nu vizitezi vinăriile Moldovei?

Beciurile de vin din Moldova - Vinarii in Moldova - au văzut mulți oaspeți celebri – din colecția de vinuri Cricova savurează cu plăcere președintele Federației Ruse și însuși Regina Angliei! Fabricate din cele mai bune soiuri de struguri, și maturate în beciurile întunecate, obținând gustul și aroma deosebită, vinurile Moldovei deja de mult timp sunt celebre în toată lumea, ca vinuri de cea mai înaltă calitate.

Vinarii in Moldova - vin de neuitat.

Puteți să comandați o excursie la Vinarii in Moldova online și la telefonul: +373 (67) 72-22-22.