Restaurant Poiana Bradului - Tohatin | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurant Poiana Bradului

Restaurant Poiana Bradului nu este doar un restaurant, este un complex întreg care oferă, de asemenea, camere de hotel. Acolo puteți să vă simțiți ca într-o poveste, întregul complex se află printre brazii verzi, aerul curat se respiră atât de ușor, iar ușile sunt întotdeauna deschise pentru toți.

DESCRIERE

Simbol al Restaurant Poiana Bradului este “Coliba”- Vatra - un mare şemineu rotund instalat in centrul sălii, care este o inovatie absolută şi o mândrie a restaurantului.

Restaurant Poiana Bradului:
Chisinau - Tohatin: 2 km

Peisajul minunat se va păstra în minte foarte mult timp, în Restaurant Poiana Bradului ai dorința de a veni din nou și din nou. Casele sunt făcute din bârnele adevărate a copacilor uriași și, din acest motiv, aveți impresia că vă aflați undeva în pădurile din Canada.

Dar punctul culminant al complexului este restaurantul "Coliba", situat pe teritoriul acestuia, care oferă bucătăria carpatică și are un design adevărat carpatic.

Așa ceva nu mai întâlnești în altă parte. Teritoriul „Poiana Bradul“ vă oferă: un restaurant unic „Coliba“, lângă fiecare căsuță există gratar pentru frigărui, pe teritoriu sunt animale blânde, domesticite (vă puteți aduce cu sine animalele dumneavoastră), sală de banchete, care poate fi bronată din timp, un teritoriu mare cu pavilioane iluminate și tot ce aveți nevoie pentru un picnic de familie. Pe lângă toate acestea, vă așteaptă o saună, unde vă puteți aburi binișor, special pentru copii este instalat teren de joacă, un colțișor cu animale, copiii pot face o plimbare pe catamaran sau călare pe cal. În afară de sauna mare, pentru amatorii speciali, CASAMARE propune de a vizita în „Restaurant Poiana Bradului“ sauna finlandeză. În ea încape până la 8 persoane.

Credeți, este o adevărată senzație de neuitat. Iar, pentru oamenii obișnuiți cu sauna rusească, acolo există și ea! În orice zi a săptămânii, la orice sărbătoare, ”Restaurant Poiana Bradului” și CASAMARE lucrează pentru dvs.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu